查看: 10203|回復: 42

東周網送我的美麗日記巧克力玫瑰甜蜜限定禮盒(至11年6月23日)

我的美麗日記巧克力玫瑰甜蜜限定禮盒 (12片面膜)共87份 價值$138

只需答中以下問題,即有機會獲得我的美麗日記巧克力玫瑰甜蜜限定禮盒 (12片面膜)一份。

Q.: 我的美麗日記的白玫瑰面膜採用哪裡的白攻瑰純露成分?
Ans.:      保加利亞

1.        參加者必須為東周網會員並已成功啟動帳戶。
2.        每位會員只限參加一次。
3.        遊戲推廣日期由即日起至2011年6月23日止。
4.        第5、10、15、20位(如此類推)答中問題之參加者即可獲得禮品,數量有限,送完即止。得獎者將有專人通知。
5.        禮品不可兌換現金或其他產品,所有禮品均由贊助商提供,禮品的品質亦由贊助商負責。東周網運作有限公司(“東周網”)並不對任何禮品及其品質作出任何聲明或保證。任何人士因使用獎品而產生任何損失或傷害,東周網概不負責或承擔任何責任,得獎者亦不得因此向東周網及或其集團公司作出任何追討。
6.        如有任何爭議,東周網保留最終決定權。

http://www.eastweek.com.hk/jetso/gift.htm

評分

查看全部評分

回復

我成日都唔記得玩.....而家先玩應該又係無份..
回復

收到EMAIL
回復

我都收到, 但要去到老遠既shaukeiwan, 唔係佢d星島中心, 仲要星期六日休息...............係咪唔想送俾人..................{:4_169:}
回復

start from 10:30, Its too late.
回復

yeah~中左~
反而係shaukeiwan方便我多d...但個度離mtr都有少少遠..
回復

回覆 6# simple

何止少少遠, 佢地個個都話唔計上去, 來回超過30mins.

我同你大家一齊yeah {:4_135:}

咪俾cash見到
回復

我都中左啊YEAH~{:4_205:}
有開心有唔開心....
開心係我好少中東周...對上次係成年前的con水= ="
唔開心係....=>shaukeiwan{:4_183:}
回復

我都中左呀
不過要去筲箕灣..我個COURIER要加多$15呀
好鬼貴呀
回復

是否因為要過海, 所以要加多$15.
回復