樓主: tingting5121985

Elle Club會員尊享免費Sulwhasoo雪花秀白參美白面膜體驗裝(至11年4月10日)

回覆 19# cash

cash,你有冇睇過我既blog 有d serum 唔駛要成7百幾蚊ga~
回復

回覆 17# 小魔怪

你就呃外賣仔.
{:4_205:}
回復

回覆 22# leealex

{:4_110:} 原來大家係同行
回復

回覆 21# Olivia_hohk

哈哈......暫時仲未得閒細心去睇, 只係大"立"

不過我想買既要七百幾蚊呢...仲要得個30ML......真係肉都赤既....

你地成日寫BLOG 有得試用就當然好啦, 我自問就無你地咁好心機啦....所以就要比錢去買........{:4_140:}
回復

回覆 24# cash

講真句試得個幾日就要出文都幾累,依家練到好似小魔怪咁唔駛瞓
回復

回覆 25# Olivia_hohk

其實講真, 我都唔會太信BLOGGER 所寫既野 (希望你唔好介意, 咁當然都有好既BLOGGER啦)
試得個幾日效果真係未必睇得到
寫衰佢又會怕下次唔會再搵你試
不過我覺得寫到無寧兩可, 交左功課就算都好
總好過寫到天上有地下無咁..........我之前都試過因為睇BLOG而去買個樣野
但係中得雷多, 宜家唔會點睇....就算睇左都唔會盡信羅..............{:4_135:}
回復

回覆 26# cash

我都明白既,因為skincare 不同mask 同化妝品,一試上手或面就ok
可以寫到

我會覺得寫試用頭5日個feelings 因為我了解頭5日係skin 既黃金期,用得好先至會keep 住用,如果時間唔趕,我會有跟進報告
回復

回覆 27# Olivia_hohk

GOOD, 我絕對認同要寫跟進
不過我都明白, 就算有D BLOGGER 用完有效果, 唔一定我用都會有同樣既效果
不過真係有部份係寫得好X張的, 用得個幾日有無咁神奇呀
就算打LASER都要打幾次先有效果啦...... {:4_149:}
回復

我比較喜歡"不勞而獲".
{:4_188:}
回復

回覆 28# cash

有d直情連用都未用過就寫到好好tim ,台灣有幾個出名blogger 已經係咁喇,hk都有,不過一肯冇我份,例如去試個facial 真係好先講好囉,唔好懶得去寫丫
回復