樓主: 米雪

[吹水閒聊] 有冇人知今朝HONEYPOT GAME係幾點出的?

勁離譜!

回復

回復 21# 米雪

嘩! 咁離譜!!  得嗰14份都可以佔3份, 如果唔係自己友通水個upload時間, 就真係佩服.

改左咁玩法, 真係無可能分分秒秒都捕住, 最唔明係點解要取消星期六領取, 可能自己人樓上樓下去攞無問題囉, 留難左讀者之嘛!
回復

回復 22# summer

新MONDAY OFFICIAL回覆:
你好, 推出時間與刊登上不符是因為系統錯誤,問題現已修正,如引致閣下不便,敬請見諒。今個星期五將會按時在3:00pm推出(註:時間或有偏差,一切以本刊系統時間為準)。
另外,敝刊不能控制得獎者如何處理所得的禮品,然而,我們希望讀者能真正享用所得禮品,而非轉售圖利。其次,由於該送禮方法是以1部電話只能下載1張e-coupon的方法送出,如有人同時有1部以上手機成功下載,他/她在限期內可以1人攜同多過1部電話來領取禮品。由於閣下所示的post沒有言明產品來源,因此不能確定是從本刊得到,有可能是從其他報章雜誌、網站等遊戲或其他途徑取得。
如有其他問題,請隨時查詢。謝謝

(後尾有個人串話摩打手才會中三份,個留言唔見咗,唔知係咪新MONDAY刪除了)
回復

除左92份果次中到, 其他都冇次中了~~ 一蟹不如一蟹~~ 光輝不再~~{:4_112:}
回復

今日有冇人三點download到禮物呀?
回復

兩種 gift 都 down 唔倒呀!
回復

我已經
回復

3點幾閃左入去遲左入去~~~ DOWNLOAD 到盒指甲野咋~
回復

我搶到首飾
回復

回復 28# chacha610

我目標係你呢個,但失敗了。
回復