查看: 20284|回復: 93

[吹水閒聊] 有冇人知今朝HONEYPOT GAME係幾點出的?

11點幾一望...已經出咗!{:5_301:}
時間好難捉啊!
回復

回復 1# 米雪

今日我 1146入去!已經送哂!
回復

11:05 入去, 已經送晒
回復

其實轉左APP 形式玩之後, 大家中得多唔多? 我沒有一次可以見到未送晒
回復

放棄了...{:4_216:}
回復

轉左之後, 真係唔知佢幾時出...好難玩...
回復

咪係囉成日講大話而且我留意到有時十幾份或得幾份嗰啲禮物廣告一出已經送晒跟本就係公司自己人攞晒啲禮物,我想投訴好耐架啦,以為改左三點就好像以前咁入去先到先得好過之前係咁等唔知幾時出,點知今早十一點前已經出左,即係明玩讀者呀,上次送ironman3 cosbaby 又話會有,結果係一套都冇比樓下阿姐派,咁你話我哋應該去邊度投訴呀?玩遊戲玩到比人玩真係好老土呀,罷買本雜誌呀。
回復

轉左之後, 我已放棄
回復

回復 4# hereandnow

上星期五送得多份...成個LUNCH吼住都叫中到的......起碼仲係12點後......同以前12點唔算爭太遠......

而家連時間都轉埋,真係唔知點捉......
回復

回復 7# kelopipi

老實話,自從honeypot轉用手機app玩,我可以慳了錢,不用買定雜誌!
    以前我用手機上網玩honeypot,我一次也未中過!
    反而而家送成百份都有中到,但得十份就未中過!
    d不定期送戲飛,我未聽到有人中過及上來報告!
    造馬及造假,我估有的!任何game也有此可能!
回復