樓主: 吳順潮

[吹水閒聊] 原來咁既事都有!結婚可以咁樣結!

回復 28# blueholder

咁呃我地佢結婚又有咩用? 佢真係講到真係結婚咁架喎, 仲好開心添架喎。。。真係唔明呀
回復

回復 27# 米雪

佢講過呢個唔係佢本人fb,,,,,  不過我地對話中..... 令我覺得呢張相係佢...............
回復

回復 32# chacha610

9#段對話佢咪話張金髮相係佢自己?

明星唻:
http://reynard-food.blogspot.hk/2010/09/leah-dizon.html
回復

回復 33# 米雪

{:5_320:}  我仲以為自己好醒,,,,, 原來咁易呃,,,,,,,
回復

回復 34# chacha610

我好易信人......但今次真係信唔落......{:5_337:}
回復

回復 33# 米雪

唉~~~~~原來我都係咁易信人, 全部都係假既, 佢係話呢個係佢本人喎{:5_314:}
回復

回復 35# 米雪

我......... 有d唔開心........... {:5_320:}

點解要咁........? 其實大家係咩人跟本冇所為,,,,, 冇咩必要咁做,,,,,, 結婚時真的好鄧佢開心,,,,,,,,, 點解係假既...........?
回復

咁呃我地佢結婚又有咩用? 佢真係講到真係結婚咁架喎, 仲好開心添架喎。。。真係 ...
cash 發表於 2013-4-9 20:36

唔知道......依家好似係真又好似係假咁.... {:4_138:}

上次係 group whatsapp , 佢話會同zerence一起搭私人飛機去日本韓國honeymoon... 仲會買手信俾我地... 講左佢同zerence 係韓國街頭玩既趣事....真係好warm 好sweet.... 魔魔無奶油要呃我地架嘛... {:4_137:} {:4_216:}
回復

回復 37# chacha610

我諗...我聽過的大話.....多你100倍.......{:5_320:}
回復

魔魔仆心仆命幫大家買印花,,,,又自腰荷包攪game~~ 又冇理由呃我地d d 小小野架,,,,,,,,,, ??

點解點解點解點解點解點解{:5_350:}
回復