樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆菊私奔記,歡迎大家一齊奔~

我怕雪返嚟時...你巳經俾我整瓜左
mukkei 發表於 2012-10-7 23:50

我要準備逃走呀.......{:5_316:} 要躲到雪回來為止~~~~
要塞D廢紙信封去你度~~~等收唔到得獎信~~~或者扮得獎信,等你開心下再發現比人整蠱~~~~{:5_322:}
回復

睇唻....呢個係我未染病的最主要原因......
米雪 發表於 2012-10-7 23:52

{:6_404:}嘿嘿,放心...............你係我每天聊天對象!我點會攪你!
回復

睇唻....呢個係我未染病的最主要原因......
米雪 發表於 2012-10-7 23:52

可能有染左,只係未病發......因為D蟲蟲由異形控制!!!!我為左自身安全都要巴結一下尼隻異形先~~~等我比D我辛辛苦苦WIN來的套套比佢~~~{:5_317:} 等佢享受!!咁佢就會放過我地~~~
回復

我要準備逃走呀....... 要躲到雪回來為止~~~~
要塞D廢紙信封去你度~~~等收唔到得獎信~~~或 ...
sinting7890 發表於 2012-10-7 23:53

咁我等陣整張通知!貼係你住那棟樓各層話.....某層住戶需屎尿水澆花成長
請每日去此單位灑    屎尿水{:6_369:}
回復

咁我等陣整張通知!貼係你住那棟樓各層話.....某層住戶需屎尿水澆花成長
請每日去此單位灑    屎尿水{:6_ ...
mukkei 發表於 2012-10-7 23:56

等我貼張通告,話你家免費送套套,叫大家上門拍門問你拎套套~~~~{:5_361:}
回復

等我貼張通告,話你家免費送套套,叫大家上門拍門問你拎套套~~~~ ...
sinting7890 發表於 2012-10-8 00:00

咁我話你中左六合彩頭奬...叫人去劫財劫色{:6_374:}
回復

咁我話你中左六合彩頭奬...叫人去劫財劫色
mukkei 發表於 2012-10-8 00:05

邊有人信呀....六合彩頭奬><!我都想中呀.....不過我姑姐公司一個同事中左頭獎..分左4000幾萬......羨慕........{:5_349:} 冇尼D運~~~~
我要話,,只要上門~你就免費伺候任何人,有按摩服務,聊天服務,仲可以隨便拎你中D獎品~~~一定好多人去`~~~
回復

邊有人信呀....六合彩頭奬>
sinting7890 發表於 2012-10-8 00:08

雪在我手上..................你自己想清楚{:6_374:}
回復

雪在我手上..................你自己想清楚
mukkei 發表於 2012-10-8 00:12

佢明天就飛走啦....唔係你手上了!!!可能跟左個外國人不回來了~~~{:5_346:} ~
回復

回復 59# sinting7890

放心...我唔識講洋話的.....
回復