樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆菊私奔記,歡迎大家一齊奔~

回復  mukkei

咁我唔將你食左好了,咬碎左再吐出來~~~ 咁係唔係就冇事~~~~ ...
sinting7890 發表於 2012-10-7 23:37

只要你碰到我.......就巳經俾我成功入侵!你唔知咩?我地品種的異形係靠咁寄生的 {:5_277:}
回復

前提你一邊打...一邊有千千萬萬的異形虫在你肚中....等待出生
mukkei 發表於 2012-10-7 23:37

我又唔係同異形交X左....點會有千千萬萬的異形虫在我肚中呀!!!!{:5_308:} 好噁心!!!!!
回復

只要你碰到我.......就巳經俾我成功入侵!你唔知咩?我地品種的異形係靠咁寄生的  ...
mukkei 發表於 2012-10-7 23:38

雪...佢成日同你接觸........{:5_351:} 咁未....已經比你出成功入侵N次......佢一身都係異形蟲...5555555555~~~仲有冇得救~!!
回復

異形豆...是很危險的動/植物.....
回復

回復 44# 米雪

你終於知驚啦,咁就好~~~~{:4_132:} 你睇~~D異形唔係想同你談情說愛,只係想搵地方生異形蟲..........{:5_346:} 你唔好傻到比佢利用!!!
回復

雪...你要走啦.......嗚嗚嗚.........記得要上來睇我.........有異形欺負我.....你唔尼保護我唔得~{:5_337:}
回復

回復 46# sinting7890

但我怕....自身難保.....{:5_249:}
回復

回復 47# 米雪

唔怕,雖然異形好恐怖又難對付,不過愛情偉大的地方就係尼度,成日都會有奇蹟出現,將唔可能變成可能,只要我地一條心就可以對付異形,殺個片甲不留!!!!!!{:5_273:}
回復

回復  sinting7890

但我怕....自身難保.....
米雪 發表於 2012-10-7 23:46

你放心!我唔會搞你!我仲要靠你幫我拎奬!!{:6_366:}
回復

你放心!我唔會搞你!我仲要靠你幫我拎奬!!
mukkei 發表於 2012-10-7 23:51

睇唻....呢個係我未染病的最主要原因......
回復