樓主: 老人家

[吹水閒聊] 登高的小魔公 - 型男美女齊齊吹吹水

小魔怪的歲數被公開了??{:6_347:}
回復

1. 今次我無浪費任何材料, 所以對得住任何人, 即使我係地獄廚神, 係無浪費情況下, 我都有權煮野食掛
2. 我有時間, 因為我近一個月每晚只訓3-4小時
3. 外公話明日開估, 仲迫我講:如果多d靚仔靚女入嚟, 更多笑料或古怪事情俾大家睇, 睇完可以放鬆心情, 延年益壽喎.
4. 小魔怪依家想搵地方匿埋, 有無好介紹
回復

小魔怪:黎緊會打風wow, 要匿埋都係匿埋係屋企架咋...
再唔係就要搵外賣仔幫你擋先得喇...
(小魔怪:你食完d燉蛋,好番未呀?)
回復

回覆 43# jca

我地幫佢挖個洞, 比佢伸個頭入去啦 (不過patpat向天)
{:4_146:}
回復

回覆 43# jca

1. 小魔公今年66歲, 佢成日話後生既都唔夠佢咁靚仔有型, 同幽默風趣, 所以佢好多好多朋友, 大部份仲識左十年以後
2. 我係要匿係一個你睇我唔到, 你睇我唔到的地方
3. 外公話如果多靚仔靚女入嚟同佢老人家傾下計, 感受下大家既青春氣息, 連外賣故事都會講, 所以佢自身難保
4. 好好多, 但個胃仍有少少唔舒服, 已無太礙, 多謝你
回復

回覆 44# simple

你呢次講得匿, 我就係想咁, 美女如雲聰明過人
回復

回覆  simple

你呢次講得匿, 我就係想咁, 美女如雲聰明過人
小魔怪 發表於 2012-8-15 04:14

要出國避一段時間?
回復

魔魔, 你係唔係將d淡奶加落d奶上面, 當布甸咁食呀??
回復

回覆 48# kath_v_v

外公吩咐唔准我自己講, 因為佢係樓主喎....{:4_211:}

但求大家知道後, 笑一陣就忘記......如果要失憶藥丸, 我多多都有
回復

回覆 49# 小魔怪

哈哈, 等我3點鐘, 開定薯片得小魔公先{:4_158:}
回復