樓主: 老人家

[吹水閒聊] 登高的小魔公 - 型男美女齊齊吹吹水

嘩....12隻蛋就咁犧牲咗!{:4_166:}
回復

魔魔, 你唔好再浪費食材啦, 世界上某個角落的人是沒有蛋吃的{:4_183:}
回復

下半部份明日再續

但呢件怪事, 有地方值得大家留意.
1.她沒有用水.
2.為何要用花奶?
3.雪的仍未熟, 如何進 ...
老人家 發表於 2012-8-14 17:53

1. +2. 佢將花奶當水拿來「開稀D蛋」...
3. 佢放落冰格....令液態變固態.....
回復

回覆 21# 米雪

米雪靚女, 奇就奇在蛋並沒有壯烈犧牲.{:4_116:}
各位聰明的會員, 運用大家的想像力, 估估明日下半部結果如何.
回復

回覆 22# cash

cash, 小魔今次沒有浪費, 但結局你未必想像到的.
她說你對煮食有心得, 你想想結果會變成點?{:4_170:}
回復

回覆 23# 米雪

小魔公要到明日才記得答案{:4_184:}
回復

外公呀, 偷鞋件事唔講得唔得呀?

好瘀好肉酸, 幾個月無面見人呀{:6_375:}
回復

回覆 24# 老人家

蛋冇犧牲?咁佢D燉蛋用乜做啊?
淨花奶及其他東西?{:4_215:}
回復

回覆 28# 米雪

所以就要考考各位了, 請唔好用正常煮食的方法去想.
總之沒有犧牲雞蛋.
回復

預告: 除完成下半部份外, 還有另一個新故事, 名字是: 偷偷偷鞋的小魔怪
大家要留意.

小魔公要和老婆去參加一個多年朋友的生日派對, 明天三點再見大家.
今日不夠多型男美女, 如果再多點, 我再講多些故事{:4_165:}

如果再多些, 連zerence的故事都有
回復