樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

一入到黎已經feel到有冷風...
恭喜你地新居/新婚
(你地既三人行, 唔知小魔怪敢唔敢入黎)

er...我 ...
simple 發表於 2012-8-8 00:50

踢飛你....踩多幾服
我同佢地無咩野..........我只係煙幕..........
沒有三人行 {:4_191:} 請記住{:4_192:}
否則小魔怪煮的野我詛咒你全吃光
回復

一入到黎已經feel到有冷風...
恭喜你地新居/新婚
(你地既三人行, 唔知小魔怪敢唔敢入黎)

er...我 ...
simple 發表於 2012-8-8 00:50

{:5_242:} 你真係好人,祝福我地~~好開心啊!!!!
冷風係唔係吹得你好舒服呢,要每日都尼吹下啦!!!{:5_245:}
尼度規矩有入冇出,你唔可以離開!!!!{:5_223:}
回復

你真係好人,祝福我地~~好開心啊!!!!
冷風係唔係吹得你好舒服呢,要每日都尼吹下啦!!!{:5_2 ...
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:54

雪雪唔見左......你同佢............................做咩野中?
回復

雪雪唔見左......你同佢............................做咩野中?
mukkei 發表於 2012-8-8 00:57

佢一定開心得滯暈左~~~{:4_210:} 我玩緊print野game~~真係好似冇曬獎了~嗚~~~~
回復

佢一定開心得滯暈左~~~ 我玩緊print野game~~真係好似冇曬獎了~嗚~~~~ ...
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:59

我玩左四個ACC都無野中............
應無哂...........
回復

我去咗傾電話.....唔好意思.....

PRINT野GAME好似真係唔多掂.....
回復

我玩左四個ACC都無野中............
應無哂...........
mukkei 發表於 2012-8-8 01:00

我都係,玩左5個a/c咩都冇~
你快d總結一下print野game中左幾多~~快d準備曬命~(((不過有可能會比其他人比落去)))))
回復

米雪 發表於 2012-8-8 01:01

嗚......好掛住你呀,好耐冇見~~~~{:4_203:}
print野game唔多掂!??咩意思!??
回復

米雪 發表於 2012-8-8 01:01

怇地星期一回覆
個遊戲玩到9月15架,仲有好多機會中奬架!{:4_112:}
回復

嗚......好掛住你呀,好耐冇見~~~~
print野game唔多掂!??咩意思!??
sinting7890 發表於 2012-8-8 01:03

冇M記中咪唔多掂囉......諗緊駛唔駛留返D邀請的QUOTA等佢加碼
回復