樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

你終於明白我係內向又沉默啦,我地了解愈來愈深了~
講得果幾句就可以入啦.....雪米磁果然對我特別優 ...
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:42

{:4_111:} 我有幾秒覺得又冷又暈..........
小菊花你就好像冷氣一樣......令人凍到無話可說
回復

我知你講咩啦......我好似有分享俾你地............
見到時.........想殺人...又要作野 ...
mukkei 發表於 2012-8-8 00:39

我最近好多野都偷懶唔作~但想要的東東佢要作野的我又唔知要寫咩好..嗚嗚~~~~我幾時可以變到你咁,可以寫寫寫......都仲可以寫得出尼~~~
回復

回覆  mukkei

你睇唔出係反語技巧?
米雪 發表於 2012-8-8 00:41

真嘅~!?如果係咁,雪米磁d反語技巧唔多好~{:4_195:}
回復

我有幾秒覺得又冷又暈..........
小菊花你就好像冷氣一樣......令人凍到無話可說 ...
mukkei 發表於 2012-8-8 00:44

點會呀!我頭先一直熱到死死下呀~~依家先可以開冷氣........{:4_109:}
回復

點會呀!我頭先一直熱到死死下呀~~依家先可以開冷氣........
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:46

哈哈哈...菊花唔係唔怕凍唔怕熱?{:4_195:}
回復

想問下print野的game係唔係真係冇曬獎品!??如果冇真係唔想花時間玩~~~
回復

想問下print野的game係唔係真係冇曬獎品!??如果冇真係唔想花時間玩~~~
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:47

你剛玩都無中?我未玩........等一陣我玩下
回復

哈哈哈...菊花唔係唔怕凍唔怕熱?
mukkei 發表於 2012-8-8 00:47

其實我兩樣都怕...><!夏天怕熱,冬天怕凍~但總結係比較怕凍.....
回復

一入到黎已經feel到有冷風...{:4_178:}
恭喜你地新居/新婚
(你地既三人行, 唔知小魔怪敢唔敢入黎)

er...我經過架乍, 唔洗理我............{:4_175:}
回復

你剛玩都無中?我未玩........等一陣我玩下
mukkei 發表於 2012-8-8 00:49

昨天一張蜜當當都冇中,其他野就更加冇啦,剛剛玩左2個a/c都係冇~覺得可能係冇曬或超難中,因我問朋友佢地都冇中~~~
回復