樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

作咩?????????????????
我最近................玩到暈吓暈吓.........
mukkei 發表於 2012-8-8 00:35

護膚品啦...人地25周年你去刷刷刷啦~~{:4_146:}
回復

一樣護膚品啦....好似25周年,講好話講得最好果唔知25個定50個有禮物啦~但我唔記得咩牌子,昨晚見到的 ...
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:38

我知你講咩啦......我好似有分享俾你地............{:4_164:}
見到時.........想殺人...又要作野
回復

回覆 29# sinting7890

雖然你內向又沉默,但留言量夠入呢區喇!{:4_193:}
回復

雪雪..你開一個雪菊恩愛區好了
方便某某的情話
mukkei 發表於 2012-8-8 00:36

咁唔好意思嘅~而且雪米磁鐘意低調~太明顯曬恩愛佢唔鐘意架!!{:4_210:}
回復

回覆  mukkei

佢都可以對你講的....你係佢知心友............呢度啱喇.........
米雪 發表於 2012-8-8 00:38

但愛的話語只給你........
最近好少見到小菊花留言俾你愛的話語..............攪到我有D唔慣
回復

回覆  sinting7890

雖然你內向又沉默,但留言量夠入呢區喇!
米雪 發表於 2012-8-8 00:39

內向又沉默{:4_208:}
雪雪你今日發燒?
回復

回覆 32# mukkei

我知你講乜喇....生日快樂哇嘛.....
回復

回覆 36# mukkei

你睇唔出係反語技巧?
回復

回覆  sinting7890

雖然你內向又沉默,但留言量夠入呢區喇!
米雪 發表於 2012-8-8 00:39

你終於明白我係內向又沉默啦,我地了解愈來愈深了~
講得果幾句就可以入啦.....雪米磁果然對我特別優待......好開心呀~~{:4_99:}
回復

回覆  mukkei

你睇唔出係反語技巧?
米雪 發表於 2012-8-8 00:41

但某人會當真.............你看上面個帖就知{:4_207:}
回復