樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

回覆 10# sinting7890

我諗過雪菊怪豆....不過........咁樣會令你誤會....我要疏遠D你......{:4_168:}
回復

回覆  mukkei

弊在熱門都俾你中晒......不過我唔介意你地中呀!你兩個心地都好好! ...
米雪 發表於 2012-8-8 00:17

{:4_182:} 我係好好好人!
熱門........如???
我最近無中熱門野........
爽報起碼唔中{:4_160:}
回復

弊!居然同你心靈相通!

哈哈~緊係啦!我地相愛~~~{:4_123:} 係你自己唔知,我地成日都心有靈犀架~~
回復

弊!居然同你心靈相通!

你們有...緣.....打風都打唔走這小菊花
回復

回覆  sinting7890

我諗過雪菊怪豆....不過........咁樣會令你誤會....我要疏遠D你...... ...
米雪 發表於 2012-8-8 00:19

呵呵呵~~~你第一次想的名反而好d喎~已經透露左你的心裡係愛我的了~~~{:4_117:}
回復

不如雪菊魔豆啦~~~咁未幾好,我覺得用''魔''字比魔魔岩d,你用怪字,我以為你話我地怪渣,根本唔知你講係小魔怪~
回復

回覆 16# sinting7890

係喎,魔好D.....而家改咗係咪好D?{:4_168:}
回復

小魔怪見到..........會有咩反應
回復

回覆 18# mukkei

會有乜反應?幾好哇....
回復

回覆  sinting7890

係喎,魔好D.....而家改咗係咪好D?
米雪 發表於 2012-8-8 00:24

好呀~當然好左!!!{:4_115:} 我的雪米磁真聰明又有文才!!!!
不過...如果下次有人入尼問.....點解個標題冇佢地名...話你唔重視佢地..要你加佢地...咁你未要好好想想點將佢地個名再融合我地個名度囉~!??{:4_97:}
回復