樓主: 米雪

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

回覆 1660# sinting7890

我中唔到,係惡啲架喇!
回復

回覆  sinting7890

我中唔到,係惡啲架喇!
米雪 發表於 2012-9-4 09:09

話唔定唔好食呢.......有可能條款好苛刻呢........{:4_103:}
我搵唔到你出個貼先冇評分呀(((((其實懶得搵)))))以後你一出我即評分~~~~{:4_123:}
回復

一D係買雜誌寄信抽番來的,一D係買報紙寄信抽番來的.
因為尼度好似冇貼叫人比錢買雜誌然後再買信封郵 ...
sinting7890 發表於 2012-9-4 09:06

哦...唔怪之得lah...我又唔買雜誌又唔買報紙....更加唔會買信封....
呢種抽獎太複雜...{:4_213:}
回復

今朝好難得未瞓...可以抽東周...希望中吓啦...{:4_195:}
回復

哦...唔怪之得lah...我又唔買雜誌又唔買報紙....更加唔會買信封....
呢種抽獎太複雜... ...
Lilian 發表於 2012-9-4 09:20

唔係太複雜,而係太麻煩.....好多時都要剪剪貼貼,又唔一定有收穫就要先付出郵費同信封,家人朋友都有買雜誌,而我有買報紙,佢地對抽獎冇興趣,有時有D岩的就剪尼抽~~

不過你話唔多覺有D咩咩東東的抽獎,我先覺得係呀.....就算免費抽獎都好鬼多.....點可能知道曬所有抽獎~~
有時見公佈得獎名單出左,我先知....原來有尼個遊戲,仲係名單見到尼度有名的中獎會員中獎添呀...可見除左我同粒豆,同雪米磁~尼度D中獎王都好低調~~{:4_195:}
回復

回覆 1665# sinting7890

你呢句中獎王婇低調又真喎!
昨晚在FB見到會員貼相曬獎品啊!好多嘢我都冇中!

佢地都唔常俾評分或講自己中!

睇唻得我地咁傻咋!
回復

回覆  sinting7890

你呢句中獎王婇低調又真喎!
昨晚在FB見到會員貼相曬獎品啊!好多嘢我都冇中!

佢地 ...
米雪 發表於 2012-9-4 10:33

真正中得多的根本唔會講出尼,因為點講都講唔完..而且大多忙於完用時間尼抽獎,唔會有時間尼吹水....
有時間的話可能都會四處在各大討論地方睇下有D咩漏網之魚的抽獎係佢地唔知的,啊...又或者有時間都用來同人投訴告狀都唔定,哈哈~~{:4_146:}

我地中得少先可以咁容易三言兩語講到出尼...其實中得最少係我地就真!!
不過又唔可以要求人地一定要比評分同講出尼,這只是看個人的心意而為......只係有d人自己唔講,看到人講中左又唔多喜歡咁樣,真係唔知點做呢~{:4_139:}
回復