查看: 101247|回復: 1666

[吹水閒聊] 雪豆魔菊打諢區(歡迎大家隨時加入!)

小菊花、異形豆,
諗諗下不如開個帖傾偈啦,如果唔係會搵唔到你地響邊度!

等住大家來插科打諢,輕輕鬆鬆過DAY DAY~{:4_135:}
回復

.....................................這個名字令我怕怕{:4_111:}
我中不多..我中不多....最多係小菊花小菊花...冷門都係小菊花中中中中中中中{:4_193:}
回復

回覆 2# mukkei

我諗咗好耐架!{:4_207:}
回復

.....................................這個名字令我怕怕
mukkei 發表於 2012-8-8 00:13

我都覺得係呀....你咁識寫野不如同佢改個好名啦.....{:4_215:} 個名搞到我周身唔自在.....
回復

雪豆怪菊...請解釋...這名字怎由來?
回復

回覆 5# mukkei

怪=小魔怪......點可以冇佢份?
回復

.....................................這個名字令我怕怕
我中不多..我中不多....最多係小菊花小 ...
mukkei 發表於 2012-8-8 00:13

你中熱門野,我中冷門野~~~~{:4_199:}
回復

回覆 2# mukkei

弊在熱門都俾你中晒......不過我唔介意你地中呀!你兩個心地都好好!{:4_158:}
回復

你中熱門野,我中冷門野~~~~
sinting7890 發表於 2012-8-8 00:15

弊!居然同你心靈相通!
回復

原來係4人名呀!???{:4_124:}我地4個人擠在一起果然變得好奇怪.....
回復