查看: 959|回復: 6

[IG] 花王Merries 40周年送大禮 拍片分享BB 開心笑容贏豐富禮品

花王Merries 40周年送大禮 拍片分享BB 開心笑容贏豐富禮品:https://bit.ly/425Z5B4
源自日本嘅花王Merries一直深受爸媽喜愛,近期推出的 First Premium系列,嚴選優質素材,面層好似cashmere 羊絨咁柔滑,更添加天然成分摩洛哥堅果油,為BB帶來日本護膚品級極緻呵護。BB 舒適快樂,自然時刻展現可愛燦爛嘅笑容!
不經不覺,Merries 已經陪伴BB成長40周年了,為咗紀念呢個值得慶祝嘅時刻,推出了「Smile Smile Merries 寶寶笑容分享企劃」:由即日起至2023年6月1日,只要用Merries IG Filter 影低BB 嘅開心笑容影片,喺IG分享,即有機會獲得1個月用量嘅Merries產品。勝出嘅得獎影片,仲有機會出現喺嚟緊嘅戶外廣告。
想BB成為戶外廣告小主角,兼贏1個月用量Merries 產品,快啲登入連結玩遊戲啦!
#花王 #Merries40周年 #送大禮 #SmileSmileMerries寶寶笑容分享企劃 #戶外廣告小主角 #1個月用量Merries產品

https://www.facebook.com/mamidai ... 7/1138937393493932/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks