查看: 938|回復: 5

C&S HK - 潔柔【「紙」想聽你講】有獎遊戲

【「紙」想聽你講】有獎遊戲
THE PRIME嘅好處小編平時就講得多啦,今次一於交俾大家一齊參與,發揮你哋嘅創意小宇宙!
即刻留言用「最有創意嘅方式介紹THE PRIME」、或者講下「THE PRIME嘅用後感」。只要答得好又完成晒全部步驟嘅朋友仔✅,即有機會贏取THE PRIME盒巾(4盒裝) 一條(名額:25位),畀你哋喺屋企都感受到THE PRIME嘅柔韌魅力!
遊戲步驟:
1. 立即Like「C&S HK - 潔柔」專頁
2. Like & Share 呢個POST
3. 喺留言位置用「最有創意嘅方式介紹THE PRIME」、或者回答「THE PRIME嘅用後感」
4. 再tag兩位朋友並設置為公開Post
5. 我哋會按留言創意程度同埋留言質素挑選出講得最好嘅參加者,一共選出25位幸運兒即可獲得THE PRIME禮品乙份!
條款及細則:
活動由2023年5月22日開始,至2023年5月28日23:59截止。
參加者必須完成遊戲玩法中所有步驟,方會被計算在內。
拎禮物嘅結果將於2023年5月31日公佈及宣佈有關領取獎品事宜。
如有任何爭議,C&S HK - 潔柔將保留最終決定權。
如發現參加者故意抄襲其他參加者答案之嫌,將取消該參加者的參加資格而不作另行通知。

https://www.facebook.com/CandSHo ... xARyDCCkqQwXQWdnyMl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

【「紙」想聽你講】有獎遊戲得獎名單

有獎遊戲已經完滿結束,恭喜以下參賽得獎者。快啲核對得獎名單,並喺 2023年6月5日前將您嘅領獎資料(真實姓名、聯絡電話及電郵)以【Inbox】方式發送俾我哋,逾期遞交就當放棄得獎資格㗎啦!

獎品:THE PRIME禮品乙份

得獎者:

Alex Ng

Lee Shiu Hung

Chan Chan

Lks Bonnie

Chan Mat

Love Shishi

Chan Siu Ming Chan

Ming Lisa

Christopher Cheng

Sasa Lee