查看: 1227|回復: 7

[推廣-全港各處] 奧樂蜜C飲品【OC街站出沒注意:延期通知】(1/4 沙田, 2/4 中環, 8/4 尖沙咀, 9/4 銅鑼灣)

【OC街站出沒注意:延期通知】⁣
螢幕擷取畫面 2023-03-25 202736.jpg
賤萌熊本來準備好咗凍冰冰嘅OC,就係想出街派俾大家。可惜嗰個落雨嘅週末,嗰條濕滑嘅公路⋯⋯令到OC街站要改期啦!唔好意思啊!因為天雨關係,原定3月25 - 26日嘅OC街站將會有所調動,敬請大家留意!⁣

詳情如下:⁣

4月1日 (星期六)⁣

1200-1800 pm : 沙田站B出口⁣

4月2日(星期日)⁣

1200-1800 pm : 中環碼頭⁣

4月8日 (星期六)⁣

1200-1800 pm : 尖沙咀海防道⁣

4月9日 (星期日)⁣

1200-1800 pm : 銅鑼灣SOGO⁣

大家記得喺指定時段嚟到以上地點,再Like / Follow 奧樂蜜C嘅Instagram或Facebook專頁,就可以免費得到一支OC喇*!⁣

*數量有限,派完即止。⁣

賤萌熊提提你:OC街站嘅地點同時間可能會視乎天氣而再作調整,所以記得密切留意奧樂蜜C嘅Facebook同Instagram喇!

https://www.facebook.com/oronami ... 19caS9psoeZS5Adogzl

評分

查看全部評分

回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks