樓主: misspk

[吹水閒聊] Where is 小魔怪 ?

回覆  sinting7890

比米雪食左, 咁我地就要分左米雪黎食啦!!
相信效力會加倍 ...
simple 發表於 2012-6-6 00:37

好呀,好呀~~幫手捉,佢成日蝦我中曬我想中D獎,我想食佢好耐啦!!!{:4_191:} 比我打完佢一餐再食一定仲好食~~!!
回復

要分幾多份先?
米雪加魔怪.......................中奬運倍增
mukkei 發表於 2012-6-6 00:38

叫人來報名呀,想食就可以分一份,不過要聯手制服米雪,依家佢食左魔怪肉唔易對付~~{:6_321:}
回復

叫人來報名呀,想食就可以分一份,不過要聯手制服米雪,依家佢食左魔怪肉唔易對付~~ ...
sinting7890 發表於 2012-6-6 00:43

我不吃.................我拿回去配種..............製造大量雪雪....魔魔{:4_140:}
睡了.....加油.........早上等好消息{:5_241:}
回復

回覆 33# mukkei

不如我地一半拎去配種, 一半拎黎食餐好既~!
大量配種仲可以拎去賣..{:4_173:}

晚安啦, 好快有收成
回復

一半拎去配種, 一半拎黎食<====好主意啊!雙管齊下,想唔中大獎都好難~!{:4_205:}{:4_117:}
仲可以拎去賣錢<===大家都可以享福提早退休!!{:4_195:}
回復

回覆 35# sinting7890

預留一份俾我!我又要!有福同享!
    {:4_140:}
回復

回覆 36# bonnie

我又要一份!
回復

回覆  bonnie

我又要一份!
momoko 發表於 2012-6-6 10:48

見者有份~!!!!{:4_103:} {:4_103:}
回復

回覆  sinting7890

預留一份俾我!我又要!有福同享!
bonnie 發表於 2012-6-6 10:19

沒問題!!!!~{:4_146:}
回復

回覆 38# sinting7890

小魔怪見到呢個帖,一定唔會放過大家!
    {:4_169:}
回復