樓主: misspk

[吹水閒聊] Where is 小魔怪 ?

我捉到一定同你分享架~一定研究下點煮先好食,我唔會獨食,請放心,一定預埋你.但係.......睇尼佢係比 ...
sinting7890 發表於 2012-6-6 00:18

犯人..........................係最近成日中奬者............
好似係你.........{:4_146:}
回復

犯人..........................係最近成日中奬者............
好似係你......... ...
mukkei 發表於 2012-6-6 00:20

邊有呀,唔係我,我中都係人人有份嘅獎,而且都係小獎....要中左大獎個個先係呀!!!計我話一定係米雪食左魔怪肉,偷偷地中大獎,佢唔熟唔食......不如比D獎勵搵人報料搵小魔怪番尼啦,就算得番排骨都好......{:4_211:}
回復

邊有呀,唔係我,我中都係人人有份嘅獎,而且都係小獎....要中左大獎個個先係呀!!!計我話一定係米雪食 ...
sinting7890 發表於 2012-6-6 00:25

雪雪係犯人..................................
魔魔變排骨.................................
{:4_134:}
回復

回覆 22# sinting7890

排骨...拎黎蒸都好喎
鼓汁魔怪排骨...{:6_367:}

大家兵分兩路...包抄佢
去呀)))))))))))))))))))))
回復

回覆  sinting7890

排骨...拎黎蒸都好喎
鼓汁魔怪排骨...

去呀))))))) ...
simple 發表於 2012-6-6 00:30

其實大家早就想將魔魔分屍入肚好耐................{:4_152:}
回復

回覆  sinting7890

排骨...拎黎蒸都好喎
鼓汁魔怪排骨...

去呀))))))) ...
simple 發表於 2012-6-6 00:30

你你你,,,,,,,好毒啊!!!{:4_151:} 得番排骨都唔放過~~只不過~鼓汁魔怪排骨,好似幾好味咁喎~~我整野食麻麻地,幫你手洗乾淨條排骨好唔好呀!??{:4_137:} 我一定洗得好乾淨!!!!你要包抄邊個,,>>>???已經比米雪食左,包抄米雪呀!??
回復

雪雪係犯人..................................
魔魔變排骨.................................
{:4_13 ...
mukkei 發表於 2012-6-6 00:29

不如咁呀!!!!邊個搵到小魔怪的排骨就送出福袋一個呀,由我地贊助!!!!!{:4_103:}
回復

回覆 25# mukkei

殊...我地細聲d咁.......分左佢.......{:5_252:}
回復

回覆 26# sinting7890

比米雪食左, 咁我地就要分左米雪黎食啦!!
相信效力會加倍{:5_241:}
回復

回覆  mukkei

殊...我地細聲d咁.......分左佢.......
simple 發表於 2012-6-6 00:35

要分幾多份先?
米雪加魔怪.......................中奬運倍增
回復