樓主: momoko

免費登記後可以有機會換取14天-DR SWISS 嬰肌眼部金箔原液一支(5ML)

回覆 20# mukkei
謝謝妳的分享!
回復

15/6收到SMS,係話我仲未去拎,提我限期前去拎!
今日sunday,間公司休息架!呢兩三日真係唔知有無時間出去!
回復

今日去取.....不用拍照沒SELL....但要再填資料...就搞掂
一人限換一支
回復

回覆 23# mukkei

今日下午去到!職員要我拎起兩個產品的紙板拍照!
    仲問我滿意張相否!又要填資料!
    點解㨂我來影相!唔通我有對皮旦眼!
    等我做生招牌!
    {:4_168:}
回復

回覆  mukkei

今日下午去到!職員要我拎起兩個產品的紙板拍照!
    仲問我滿意張相否!又要填資料 ...
bonnie 發表於 2012-6-19 22:18

一定係你靚女?
果然靚女唔同D...我係近7點幾去換的
回復

回覆 25# mukkei

我下午一點左右上去!勁搞笑!叫人拎兩個大模型企接待處影相!
    我承認自己除了肥咗小小外!我覺得自己好美少女架!有名你叫嘛!
    你食晚飯前,見到呢個帖,包你唔食都飽!哈哈!
    {:4_184:}
回復

回覆  mukkei

我下午一點左右上去!勁搞笑!叫人拎兩個大模型企接待處影相!
    我承認自己除了肥 ...
bonnie 發表於 2012-6-19 23:01

...........我巳經噁到趴在床上休息
我覺得你跟小菊花很襯.........
你地係唔係有多腿?{:4_97:}
回復

回覆 26# bonnie
剛收到電話msn。要取gift.:-)到時一定要影大特寫{:4_204:}
回復

just received the sms today, need to get before 23/6..
回復

回覆 29# summerpig

係,倒數得番3日, 為何要咁趕!?
回復