查看: 787|回復: 4

Mannings 萬寧【齊齊數禮物】爺爺SANTA大派青春秘密!(至10/12)

【齊齊數禮物】爺爺SANTA大派青春秘密!
爺爺SANTA睇落年年18歲,Keep得咁好又有活力,係因為佢識保養之道!佢知道唔少人嘅聖誕願望都係青春常駐,所以就將自己保持年輕嘅秘密收埋咗喺禮物入面送畀大家!
古靈精怪嘅爺爺SANTA邀請大家參加由即日起至2022年12月10日晚上11時59分 (以香港Facebook時間作準)嘅 #有獎遊戲,完成以下步驟,就有機會拎走佢嘅豐富禮品:
1⃣讚好 「Mannings 萬寧 」Facebook專頁及此帖文
2⃣喺帖文留言欄正確回答咁多張圖加埋嘅禮物總數,並Tag 3位朋友
(SANTA爺爺提提你:記住計埋我同其他SANTA手上面嘅禮物!)
3⃣再喺留言欄留言分享你嘅保養之道
4⃣填妥此報名表格: https://bit.ly/3i1tEXi
5⃣正確回答問題及答案最有創意嘅50位參加者,即可免費獲價值$568嘅豐富禮品,包括:KOSE GRACE ONE抗氧拉提精華 1枝及GNC益生菌紓壓抗疲勞配方250億 1盒
6⃣得獎者名單將於2022年12月19日於本專頁公佈。
仲想要多啲唔同款式嘅禮物?放心,聽日仲有一位Santa登場,記得繼續mon住萬寧Facebook專頁​​,玩遊戲贏禮物!

https://www.facebook.com/manning ... q8LaVYB2HpGxfUertkl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

多謝大家踴躍參加今次嘅遊戲,我哋挑選咗以下50位最有創意嘅參加者,每位將可以獲得「KOSE GRACE ONE抗氧拉提精華 1枝及GNC益生菌紓壓抗疲勞配方250億 1盒,總值$568。
1. King King Sze
2. Lydia Wong
3. Cathy Wong
4. Gigi Chau
5. Han Man Siu
6. Dorothy Hon
7. Carl Kwok
8. Jenny Choi
9. Lau Man Suen
10. Lea RL
11. Lee Shiu Hung
12. Cathy Yiu
13. Nicole Chau
14. Kaman Ka
15. Moly Hui
16. Joie Matsumoto
17. Elaine Wong
18. Lau Kan Yung
19. FanFan Long
20. Shui King Mo
21. MaiMai ShanXin
22. Katy Wong
23. Chung Hing Law
24. Poon Sau Lan
25. SK Kwan
26. Sun Siu Siu
27. Erica Kwan
28. Aldo Sun
29. Ming Chan
30. Tinna Wong
31. Lai Bun Chan
32. Mandy Man
33. Miulin Chung
34. Pang Pang
35. Kall On
36. Kit Chong
37. Ateline Kwong
38. Bella Kwan
39. Wong Ben
40. Noel Ching
41. Meiyee Chan
42. Au Yeung Ayy
43. Winds Berryz
44. Polly Wong Veg
45. 陳玲玲
46. Carrie Yiu
47. Sau Sau
48. Pensy Fung
49. Joseph Lai
50. Annie HL
領獎安排:
供應商將於10個工作天內送出獎品。
再次感謝各位參與,請繼續留意「Mannings 萬寧」 Facebook專頁,更多優惠送俾你!謝謝!
回復