查看: 1789|回復: 5

[IG] ShopBackHK 破1000 followers Giveaway x foodpanda 額外20%現金回贈 (至30/9)

【ShopBackHK 破1000 followers Giveaway x foodpanda 額外20%現金回贈】
唔經唔覺ShopBack已經登陸咗香港兩個月,終於突破1000個followers喇!小編真係好感動!為咗答謝大家對我哋嘅支持!Giveaway活動緊係走唔甩啦!

只要做齊以下3⃣步就可以有機會贏到大獎另外只要經我哋bio條link成為ShopBack新會員,就可以獲得foodpanda 額外20%現金回贈 (最多$30回贈),平時鍾意嗌外賣嘅朋友千祈唔好錯過今次嘅優惠啦!

參加方法:
1⃣Follow我哋嘅IG @shopbackhk
2⃣Like呢個post同repost呢個post喺你IG story(將IG story截圖,並將截圖send番IG message俾 @shopbackhk)
3⃣喺呢個post留comment <分享2個你平時最常喺foodpanda嗌外賣嘅餐廳> 並Tag 3位成日用foodpanda嘅朋友仔,提佢地落單前經ShopBack去foodpanda可以賺埋額外現金回贈。

我哋會揀選最有心思同創意嘅3位獲得以下獎品
大獎: Instax mini evo 即影即有影機 (價值: $1,690) x1
二獎: Apple HomePod Mini無線音箱 (白色) (價值: $749) x1
三獎: foodpanda $300 優惠碼 (價值: $300) x1

另外,ShopBack 快閃一週活動已經開始咗喇!iHerb、百佳、Sasa、CASETiFY,仲有好多商戶都有24小時限時10%現金回贈,快啲叫埋朋友一齊用ShopBack賺盡回贈啦!

條款及細則:
- 活動由即日起至2022年9月30日 23:59,逾期參加則視為無效。
- 參加者須在活動期內完成以上參加方法才有機會獲得獎賞。
- 每個帳號只可以參加一次
- ShopBack亦會於2022年10月5日經Inbox聯絡得獎者,得獎名單將於2022年10月5日透過ShopBack Instagram宣佈,如有任何爭議,ShopBack保留最終決定權。
- 優惠受其他條款及細則約束。

立即賺現金回贈一click bio連結

#giveawayhk #hkgiveaway #giveaway #ShopbackHK #Shopback #foodpanda #現金回贈 #網購

https://www.instagram.com/p/Ci1cT_bpVFn
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

https://app.shopback.com/gOkkrERnrub
送你 HK$30 的額外現金回贈,好好享受你的購物旅程!
回復