查看: 1326|回復: 7

Mepiform【即玩 #美肌密碼有獎遊戲 贏走Mepiform® #醫用除疤凝膠】

【即玩 #美肌密碼有獎遊戲  贏走Mepiform® #醫用除疤凝膠】
夏天一到,小背心、短褲仔全面進場,但係背部啲千年痘印、雙腳嘅蚊癩印仲未解決!點可以畀 #大小疤痕 #痘印 #蚊蟲咬印 影響最佳狀態呢!
一於參加以下遊戲,贏走Mepiform®醫用除疤凝膠啦
由9月14至9月20日一連七日,只要讚好 ”Mepiform HK” 專頁及此帖文,留言解開emoji密碼(提示:7個字),再回答想得到Mepiform®醫用除疤凝膠嘅原因並Tag 1位朋友,即有機會獲得臨床實驗有效撫平、減淡、軟化,各類疤痕及色印嘅 Mepiform®醫用除疤凝膠 (7g) 一支快啲叫埋 Frd 子一齊玩啦~
得獎名額:10名
#Mepiform #MepiformHK #Mepiform醫用除疤凝膠 #專業除疤產品 #美肌密碼有獎遊戲 #有效撫平減淡軟化各類疤痕

https://www.facebook.com/Mepifor ... CRRWtQTyZipPCtZfxzl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

Mepiform #美肌密碼有獎遊戲 結果公佈喇
估唔到大家同小編一樣,飽受 #疤痕 #千年痘印 困擾,搞到個人冇晒自信
不過有咗 #Mepiform®️醫用除疤凝膠 #平疤淡印 有希望喇
恭喜晒以下得獎者成功贏得 #Mepiform®️醫用除疤凝膠 (7g) 一支 (排名不分自先後)
梁梁
Tracy Leung
Ivy Leung
Lan Wong
Tsz Wai Lau
Kam Chik Lau
Ying Foon Wong
Kall On
Grace Lau
陳玲玲
再次恭喜晒以上得獎者 得獎嘅朋友仔記得!記得!記得! inbox我哋領獎呀 亦都好多謝大家嘅踴躍支持,今次唔中都唔緊要㗎,我哋嚟緊都會繼續準備驚喜同優惠畀大家~
回復