查看: 1654|回復: 7

[IG] 日本Return 【Giveaway育髮.修護.重生】 (至8/9)

【Giveaway育髮.修護.重生】
體驗奇蹟誕生

想一次過體驗日本Return 育髮系列?我哋會為大家送上育髮系列體驗套裝 乙套(名額:20位)!

育髮系列體驗套裝包括:
胺基酸育髮洗髮露 30ml
胺基酸育髮蛋白護髮乳 30ml
育髮精華素(免沖洗)10ml

參加方法好簡單只要!
1. IG follow 我哋 @return.hongkong
2. Like 此 Giveaway Post
3. Tag 3 位朋友仔+留言話比我哋知你點解想要呢套育髮套裝
4. 同埋喺IG Story Share 呢個post 比朋友睇, tag埋我哋 @return.hongkong 就可以獲得多一次抽獎機會!

*截止日期為2022年9月8日

我哋會選出最觸動小編 嘅答案,並喺2022年9月9日公佈。

條款及細則
▶得獎名單將於Comment欄公佈,不設私訊通知。
▶禮品將於3ChemBio概念店領取,確實取禮品安排將作電郵通知。
▶每個Instagram帳戶只限參加一次。
▶你所提供的個人資料僅供此遊戲用途,不作其他用途。
▶有關截止時間,以本公司之伺服器接收時間為準。
▶如有任何爭議,Return Hong Kong 保留最終決定權。

https://www.facebook.com/ReturnH ... 9/1499475303831199/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks