查看: 1576|回復: 5

[IG] Almond Dessert送流心杏仁月餅換領券

「月圓,人圓,事事圓滿; 人緣,福緣,緣緣不斷」
Almond Dessert陪你渡中秋, 希望將健康無添加既應節佳品帶俾每一位
參加今次 #AlmondDessertGiveaway 留言回答「杏甜品既應節月餅叫咩名,有咩特別呢? 」即有機會獲得【流心杏仁月餅換領券】1⃣張, 回答正確的3位粉絲被抽中就可以得獎啦~
參加方法 :
1⃣ Follow Almond Dessert]
2⃣ Like & share呢個 Post
3⃣ 係呢個post底下留言話比我地聽「杏甜品既應節月餅叫咩名,有咩特別呢?」,並標註@3個朋友
活動至8月26日23:59結束,並於8月27日會有專人聯絡得獎者, 確認得獎者後將於Story公佈
條款及細則:
-3名得獎者將會於Instagram留言中選出
-若發現得獎者於領取獎品後取消關注Almond Dessert],以後將不能再參與其他Almond Dessert的有獎活動
- 如有任何爭議【AlmondDessert】保留最終決定權
- 是次活動與Instagram及Facebook公司無關
- 參加者必須為香港居民及年滿十八歲。
#有獎遊戲
#尖沙咀美食 #尖沙咀終於有甜品 #必食 #杏仁燉蛋白 #尖沙咀甜品 #尖沙咀 #TST #TSTdessert #Desserthk #香港甜品 #香港 #本地製造 #本土製造 #madeinhk #推介 #Foodie #Foodiehk #中秋節 #有獎問答遊戲 #Giveaway #Giveawayhk

https://www.facebook.com/almondd ... oywQ6ZpNrymhX7qFr7l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復