查看: 762|回復: 3

[已截止] 雙飛人【尋找隱世「打油詩人」有獎遊戲】

【尋找隱世「打油詩人」有獎遊戲】
好似你呢啲咁出色嘅詩人,無論喺邊度,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾。
係你啦!快啲嚟參加「第一屆打油詩創作比賽」,憑你哋滿肚嘅墨水,
作返首搞笑又押韻,仲要同雙飛人有關(最重要 )嘅打油詩啦!
玩法好簡單‍♀,留言同我哋分享你為雙飛人作嘅打油詩,
最有創意嘅20位詩人,除咗可以得到大家嘅欣賞同掌聲之外,
仲會有「雙飛人特別版tote bag」及「雙飛人」送返俾你!
而最最最有諗頭嘅3位,仲有特別大獎「雙飛人巴士模型」送過你 ~
為咗等大家更清楚遊戲規則,小編就獻醜示範下打油詩大約係點啦 ~
「 雙飛人雙飛人,幫你消暑又醒神 ,帶住喺身冇頭暈,有蚊埋身no problem! 」
之咪就係咁簡單~仲唔快啲嚟玩!
記得唔好掛住圍威喂咁自己玩,記得話埋俾啲老友知,一齊玩呀~
—————————————————
有獎遊戲玩法  :
✅ Like雙飛人Ricqles Facebook專頁、 like 呢個Post~
(得獎後要把ScreenCap 證明傳送到雙飛人Ricqles Facebook inbox)
✅於留言位置分享你以雙飛人為主題嘅打油詩(字數不多於50字)
✅Tag 2位同你一樣咁鍾意雙飛人嘅朋友
獎品:雙飛人特別版tote bag (高34cm x 闊33cm) 乙個及法國雙飛人藥水一樽(名額20個)
*其中最有創意嘅3位可以額外獲得 雙飛人巴士模型乙部(價值460)
活動截止日期:2022年8月22日(下午11時59分)
條款及細則:https://bit.ly/3PzSfOg
#雙飛人藥水 #內服外用多重療效 #用途廣泛 #有獎遊戲 #Giveaway #送禮 #打油詩人 #作詩大賽 #我又試下 #雙飛人好銷魂 #你唔尷尬嘅話尷尬嘅就係人哋 #都係交返俾各位詩人 #讓專業的來

https://www.facebook.com/pepperm ... LXVaPPDkCcBHYK7cW2l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復