查看: 16918|回復: 116

[網站活動] (得獎結果公佈) 會員活動:送7-11咖啡25杯

送出7-11咖啡
多謝大家早前的信任,而家有25杯咖啡可以送返出嚟!但要注意,我會用Yo! Gift本身有嘅「贈送好友」功能送出,一定要有Yo! Gift acc先會收到。禮物連結會通過網站短消息發送,你撳咗後我同你都會見到雙方嘅電話,如有疑慮請勿參與。

Yo! Gift到而家都應該仲有邀請人送咖啡/曲奇,如果想加入又不介意可用我條link(但你要再搵人先有禮物) ,部份禮物之後會送返出嚟。(主辦有問過我要唔要錢,但我覺得送返禮物俾大家對自己同對佢個網都更有意義所以拒絕咗,如大家見人好努力推小心注意)

呢個係我註冊會員連結: https://www.yogift.hk/?userId=005758
推薦碼:005758

參加送禮活動方法:
1. 響呢個帖留言(每人限一次)
2. 8月11日23:59截止
因為呢幾日美食展好忙唔好預即刻有結果公佈,但最遲應星期日(14/8)。

加碼到30份~
得獎名單 (獎品已經消息已發放,請於個人資料頁查核,注意:最後的四位要在14/8 4pm才收到,我今日send爆咗消息,有問題要聽日下晝先覆到)
6        Winglok
7        yukicafe
9        vincent838
13        ckck21820
14        hahaha123456
19        Hhb
21        carman0515
26        nanacc
30        Kcng
33        Hilary
42        WWD
46        Christine.720
49        Candytsoi
54        kathy98131
55        Etung131
58        tavia
63        sirignow
68        little_sandylam
72        Hopefully
74        Mon1204
81        ronaldo
82        love_
89        Marychan
92        feifei_ng
94        Elisa0417
95        bqa847
97        lemoncoke1003
100        fi0129
102        tif
105        Raywong

檢查短消息方法:
1. 電腦版:在網站右上方會有個「消息」,應出現了個信封,按進去就是。
2. 手機版:右上角「人」公仔撳入去,有「我的消息」。

回復

Thanks 我要
回復

要 thanks
回復

Thank, Coffee
回復

想要, thanks
回復

Thanks
回復

想要,多謝先~