查看: 1589|回復: 8

[已截止] 幾時都有淘大陪住你 有獎遊戲

【幾時都有淘大陪住你  有獎遊戲】
港式點心、氣炸小食、炒粉麵飯……淘大一直以嚟推出各式各樣嘅急凍食品,無論何時何地都總有一款啱你水!
唔知你又鐘意幾時食淘大嘅急凍食品呢? 不如留言話我哋知,答得最好嘅5位參加者會有獎品架~
參加方法:
1. 【Like】淘大AMOY Facebook專頁同呢個post  
2. 【Tag】2個朋友
3. 【Comment】 留言分享: 「我最鐘意喺 (幾時/邊度) 食 (邊款淘大急凍食品) ,因為 (點解) 」
4. 【Share】呢個post,並設定為公開
淘大將會選出答得最好嘅5位參加者,並可獲得:
頭獎:Gemini 6合1多功能早餐機 – GMC2V (價值: $1,698, 名額3位)
二獎:Gemini 1.2公升電子控制多功能煮食鍋 – GMC500 (價值: $998, 名額2位)
有獎遊戲日期: 即日至2022年6月30日23:59止
條款及細則:https://bit.ly/3y4izdL
#淘大 #AMOY #淘大急凍食品 #幾時都有淘大陪住你 #有獎遊戲 #Gemini #Geminihomeappliances #Gemini小家電

https://www.facebook.com/amoyhon ... 3ocHdyBiYLuT5CWRNAl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks