查看: 1103|回復: 6

[已截止] 家樂BB送你—專屬你屋企嘅定製禮物 (至6/7)

【家樂BB送你—專屬你屋企嘅定製禮物】
作為一個「益智體群美」俱全嘅小朋友‍♂
我真係超級鍾意砌Puzzle同畫畫
消磨到時間仲可以裝飾下屋企
出名最錫屋企人嘅我
梗係要有幅「全家福砌圖」同「數字家庭油畫」喺屋企坐鎮啦‍‍
正所謂獨樂樂不如眾樂樂(文學大師is me)
等我同 生日禮物|聖誕禮物|情侶禮物|相片|回憶 嚟個 #家樂開庫 (玩具庫)送啲嘢畀大家啦
想定製獨一無二嘅禮物俾屋企人同好友,只需要完成以下簡單步驟
喺Facebook同Instagram回答得最好嘅合共10位參加者,
就會獲得定製數字油畫 40*50 36色 (價值HK$339)
或定製100塊相片拼圖連木框(價值HK$258)一份!(將隨機送出):
1. Like:讚好 家樂BB Homey 、  生日禮物|聖誕禮物|情侶禮物|相片|回憶 同埋呢個Post
2. Share:喺Facebook 上分享呢個Post (記得私隱設定為「公開」)
3. Comment下面留言答問題「你會想用點樣嘅相片去定製數字油畫或者拼圖,同埋點解呢?」
遊戲截止日期:7月6日
提提大家
而家上去網站登記會員 (https://nameofbeauty-creativegiftstore.com),
仲可以即時回饋$15購物金
#獎金獎品非常豐富 #獎門人Tone #由砌圖開始成為大藝術家 #做文青都呃得下人 #開庫 #開玩具庫

https://www.facebook.com/KaLokBB ... bXnHtHvSojodwkBkmnl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks