樓主: cash

體驗 Kiehl's 成份天然的皇牌爽膚水配方(12年5月19-20、26-27日)

回覆 40# 小魔怪

嘩!魔魔:一提起你,你就閃出來!
回復

回覆 41# bonnie

由以前到依家, 成日都有人懷疑我係唔使訓, 咩鐘數都會出現.

我打乞次所以知有人講我囉{:6_403:}
回復

回覆 42# 小魔怪

魔即係魔!
回復

有冇人知 IPSA 邊款是 爽膚水 , 因佢名稱冇提是toner.
回復

唔知雜嘜得唔得,有支屈臣氏牌
回復

唔知雜嘜得唔得,有支屈臣氏牌
米雪 發表於 2012-5-22 23:15

正喎~屈臣氏牌好平架喎~比你賺左添~~{:4_173:}
回復

回覆  sinting7890

照估計,今年好快又有換marcara睫毛液活動!
    留定備用!
    其實如果有任何 ...
bonnie 發表於 2012-5-22 18:35

好,等我以後要留番D空樽先~其實我係唔會留D空樽架,係我媽咪留,成日話丟左好浪費......但我問佢要尼做咩佢又答唔出.....平時佢都唔會丟的,咁岩個日見到你地尼個廣告話可以用吉樽換爽膚水,我搵尼搵去都唔見曬D樽,就問佢D樽去左邊,佢話我平時未罵佢唔肯丟野佢聽我話丟左,然後我係垃圾箱搵番出尼{:4_163:} 我需要個時佢就丟左...好彩未清走D垃圾渣~
回復

你地真係成屋都係吉樽.

我一個都無
小魔怪 發表於 2012-5-22 18:45

我阿媽鐘意留,我一向都係丟左佢,除非個樽好靚啦~~
回復

回覆 45# 米雪

有名喎, 佢叫屈臣氏, 咁應該唔係雜麥掛.

不過我唔係專家, 只係扮的, 我從未換過呢d野, 唔明白你地點解留咁多吉樽係屋企, 邊度有地方放, 而且點樣洗佢地?{:6_404:}
回復

我有樽, 但星期六同日都唔經 {:4_121:}{:4_121:}
回復