樓主: cash

體驗 Kiehl's 成份天然的皇牌爽膚水配方(12年5月19-20、26-27日)

回覆 4# bonnie

HAHA~YES, THIS time OK to redeem ar, at least 40ML
回復

我想問換左既SIS, 我今早先發現我有一個30ML 既TONER樽, 請問換唔換到架?
因為係SAMPLES SIZE 唔知比唔比我換呢?
回復

回覆 19# cash

你唔記得我啦....{:6_410:}

今晚好唔好? 我叫外賣先生買嚟俾我, 你幾點可以開到電腦?
回復

回覆 23# 小魔怪

下個月先啦, 唔緊要啦, 唔"爭"在個一時三刻了, 反正我都好忙都無咩時間去換.
回復

回覆 24# cash

但你可以玩惠康遊戲喎.
回復

回覆 22# cash

唔得!一定貨size!提提大家,SKII神仙水,MIOGGI神仙水貨size吉樽也可以!
   其他牌水神仙水物體貨size樽都可以!我自己試咗,成功換取!
   今個星期仲有機會!各位!快手!

評分

查看全部評分

回復

仲有個人心得,如果無皮膚敏感的話,换美白toner吧!
因為美白toner係送的toner來講價錢係最貴!
其他送的toner多數係$190有250ml,唯獨美白toner要二百多元!
當然,各位請自行選擇適合自己用的配方toner吧!
回復

唔係金盞花最貴咩, 成3百幾蚊
回復

卸妝水個d得唔得呀!??
回復

回覆 28# krystal

BA解釋今次無金盞花,無玫瑰系列派,
    全程得四款,分別係青瓜,美白,控油及ULTRA!
回復