查看: 1669|回復: 5

母親節捐血活動送智能保暖壺 (至9/5 旺角 銅鑼灣)

Show Mi Your Love, Show 媽咪 Our Love!
為慶祝母親節,中心將會喺5月7-9號,喺旺角捐血站同銅鑼灣捐血站舉行母親節捐血活動。所有母親捐血者成功捐血,再參與簡單嘅社交媒體分享活動,就可以獲得智能保暖壺一個,向全天下嘅媽咪送上一絲暖意
參加辦法好簡單:
Step1⃣
只要你去到:
旺角 或者 銅鑼灣捐血站;
Step2⃣
並且你係:
一位媽媽
或者任何子女帶同媽媽一齊嚟登記捐血
Step3⃣
只要達到:
媽媽本人成功捐血 或者
子女或媽媽任何一個成功捐血
Step4⃣
幫幫手:
Like 中心嘅Facebook Page(Blood for Life 熱血使命)同埋Instagram @hkrcbts 再分享捐血小故事~
咁媽咪就可以獲贈智能保暖壺一個喇!
希望大家可以過嚟,同我哋分享屬於媽媽嘅捐血故事呀~
捐血人士喺其他捐血站或者捐血車成功捐血,都可以獲得收納袋一個(隨機款式)呀
血液,係唔少產婦非常重要嘅醫療資源,生產過程中都有機會用到。
趁住母親節同媽咪出街食飯,搵埋媽咪一齊去捐血,送份小禮物畀媽咪啦!
活動詳情:https://www5.ha.org.hk/rcbts/news/news20220505
#捐血者有禮 #捐一次血救三個人 #恆常捐血 #香港紅十字會輸血服務中心 #BloodForLife

https://www.facebook.com/BloodFo ... ts/5622451184450941
回復

THANKS
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復