查看: 1967|回復: 5

升級版 UNIQLO APP 新登場一件都免運費買 $300 全單即減 $30 優惠

【升級版 UNIQLO APP 新登場   輕鬆掌握最新潮流資訊  享受更方便購物體驗】
https://s.uniqlo.com/3uLRQRH

UNIQLO APP 全新升級  為你帶嚟全新網購體驗  等你隨時隨地享受喺網店購物嘅快樂!一齊睇吓有咩新功能啦!
1⃣ 全新升級網店購物服務, 令你購物更輕鬆
▶ 喺網店揀完心水單品,落單後可以揀門店自取,一件都免運費仲最快可以即日取貨
▶ 由 4 月 15 日至 5 月 14 號期間, 喺網店單次購物並選擇門店自取, 就可以享有買 $300 全單即減 $30 優惠
▶ 網店有齊所有款式尺碼,由 XS 以至 XXL 都可以搵到, 咁就可以方便你一次過落單
2⃣ 全新升級版 APP 設有門店快速查看功能✅
▶ 只需要打開 APP 掃一掃商品 BARCODE 就可以快捷查看心水單品嘅庫存或到網店瀏覽獨家貨品及其他門店庫存
3⃣ 掌握最新潮流資訊
▶ APP 仲有快速瀏覽各類潮流資訊,第一時間了解新到商品及限定優惠信息,仲可以買到網店獨家商品
4⃣ 新會員專享優惠
▶ 凡係新登記會員, 就可以享有滿 $400 元減 $40 迎新優惠券
咁多新嘅功能, 大家仲唔快啲 Download UNIQLO App ! 記得喺 4 月 15 日至 5 月 14 號期間, 去係網店購物選擇門店自取就可以享有買 $300 全單即減 $30 優惠! 大家快啲試吓我地新升級的購物體驗啦, 你仲可以消費券添! 快啲去 UNIQLO 網店揀你心手單品, 襯出你嘅夏日 style 啦!
*優惠受有關條款及細則約束
#UNIQLO #UNIQLOHK #LifeWear #SimpleMadeBetter  #新升級 #網店服務新升級
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復