查看: 3136|回復: 2

[推廣-九龍區] 5星酒店級廚具開倉免費送英國名牌扒刀一對 (12-30/4 荔枝角)

【5星酒店級廚具開倉 Hangry粉絲免費送英國名牌扒刀一對】
喂呀,Hangry粉絲有禮物攞咁大件事冇人講?主打五星級廚具餐具嘅「依貴雅」開倉呀嘛,大家又係時候去尋寶啦!
今次小編上到去都發現咗唔少新嘢,除咗之前介紹過嘅一眾歐美品牌,如杜拜RAK、瑞士Sola、德國Shtox、英國Robert Welch、奧地利Zalto、意大利Italesse等,仲新加入咗日本進口嘅Cera Bake不黏易潔烤盤同意大利手工玻璃品牌Ichendorf。好多產品出面都唔一定買得到,呢度開倉仲有6折!而且只要係Hangry專頁嘅粉絲,上到去「依貴雅」開倉場就可以免費獲贈英國Robert Welch Steak Knife (一對)(價值$180)!除此之外,大家買嘢仲可以喺折扣價之外額外享受多5% Discount,認真抵買!
想知有咩筍貨掃,小編咁貼心,梗係幫大家整理埋啦,繼續碌落去!
搶購攻略
$10特賣清貨區
歐洲名牌刀叉都係10蚊隻?真係要講返句:行過路過咪錯過呀!
Stölzle Lausitz水晶香檳杯
飲酒又點可以唔襯返隻靚杯,平時鍾意喺屋企chill下嘅,呢個必入手,敲下就知,普通玻璃杯真係冇得比,依家買$50就有2隻,抵呀!
RAK陶瓷餐具
杜拜皇室品牌,鍾意簡約風嘅就啱晒,而且抗震耐磨,洗碗機都擺得,今次開倉所有產品震撼價3折起!
日本進口sake杯、玻璃杯
好多日本製嘅sake杯都勁靚呀,仲有一款貓爪造型玻璃杯,小編作為貓奴,自然擋唔住誘惑買返隻!
Cera Bake不黏易潔烤盤
100%日本進口,磨砂玻璃質地加咗陶瓷塗層,就算唔落油都可以做到不黏效果,易清潔之餘仲好方便,煮完擺上檯都得!
Ichendorf Animal Farm系列
意大利知名手工玻璃品牌,呢個系列嘅玻璃杯、水壺內都有立體動物造型,既精緻又可愛,仲有啲特別嘅 Tea Set都好吸引!
OLIVOS動物鮮奶油橄欖皂
想搵天然護膚產品,呢個就啱啦!嚟自土耳其嘅手工皂品牌,採用自家製橄欖油,成分溫和不刺激,敏感肌都用得㗎!
————
「依貴雅」歐洲名牌開倉
開放日期:2021年4月12日至2021年4月30日
開放時間:
- 星期一至六 10:00-17:00
- 星期六(4月17日;4月24日) 特別場 10:00-17:00
地址:長沙灣青山道700號時運中心12樓1202室
(荔枝角地鐡站C出口步行3分鐘)
查詢電話:2838-8989
————
條款與細則:
*Robert Welch Steak Knife (一對)禮品
a)免費送贈禮品活動於4月30號截止。
b)每天上限送出禮品共50 sets,數量有限,送完即止。
c)每人於整個活動只可以領取一次禮品,領取禮品者需登記及記錄簡單個人資
料以作核實身份。(包括姓名,手提電話號碼 及 電郵地址)
d)Equip Asia 有權對活動隨時作出更改及終止,並無需作出另行通知。Equip Asia
保留對此活動的一切決定權。
————
**額外5%折上折優惠不適用於黃色價錢牌及特價牌産品

post link:
https://www.facebook.com/hangry.hk/posts/805339496742534
回復

推一推
回復

good wor
回復