查看: 10631|回復: 37

明報OL網送Laboratory JaneClare秋冬保濕套裝及抗痘護膚套裝(至11年11月28日)

OL網會員有機會獲得Laboratory JaneClare秋冬保濕套裝及抗痘護膚套裝 ,名額各50位。讓大家及早為秋冬作好準備。

會員只需答中問題,即有機會獲贈Laboratory JaneClare秋冬保濕套裝。

問題︰請指出以下那一項並非Laboratory JaneClare的品牌理念?
答案:止痕

請選擇Laboratory JaneClare秋冬保濕套裝組合
組合一:秋冬保濕套裝 (共50套)
1. 活膚爽膚水 (60ml) - $175
2. HA 深層保濕精華 (15ml) - $330

組合二:抗痘護膚套裝 (共50套)
1. 草本暗瘡急救面膜 (50ml) - $330
2. 草本調理修護霜 (30ml) - $310

http://ol.mingpao.com/htm/goodpromo30/cfm/game1.cfm

評分

查看全部評分

回復

呢個網我又係零紀錄
冇次中{:4_211:}
回復

破左零紀錄啦 收到信中左組合一
11月29日至12月14日去柴灣拎
不過個office好偏僻{:4_178:}
要去杏花村mtr再轉62號/62A專線小巴
回復

我收到信組合二, 之前仲中左個咖啡機, 本來諗住今日拎, 好在無去到.

係杏花村有車去架, 你上車問問佢經唔經過就得.
回復

中咗組合一.......第一次去明報.........

嘩.........咖啡機.....{:5_220:}
回復

回覆 4# 小魔怪

咖啡機~~哇~~I like it~ {:4_199:}
回復

回覆 4# 小魔怪

曄! so lucky 中左咖啡機.好本事呀, 你點玩架!
我相信冇一樣遊戲,除了你不玩,你一定中.
你所中的禮物,可以開間百貸公司
回復

我唔中WOR..=口=
回復

我竟然都中左組合一..........
回復

我都中左組合二,有冇人知道..我明報網果個申請帳號時個名,同我身份證個名唔同拎唔拎得?應該唔關事架可?申請帳號果時佢都冇叫要用身份證個名{:4_206:}
回復